Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wütende Sterne Verwegene Planeten
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 21.3
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Damerow probeert de bal aan de voet te houden. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baier maakt een afschuwelijke overtreding. Baier krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Baier verovert de bal door een tackle van achteren. Baier probeert naar een medespeler te passen. Langfeldt rent richting de bal. Langfeldt schiet op doel. Pladde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Damerow bereikt de bal nog maar net als eerste. Schleierle verovert de bal door een tackle van achteren. Schleierle met een sublieme pass. Pfliegensdoerfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfliegensdoerfer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wütende Sterne 35%, Verwegene Planeten 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wütende Sterne - Verwegene Planeten 0:0

48e minuut.
Gallo met een sublieme pass. Klungelig pakt Damerow de bal. Bläsing onderschept slim de pass. Pfliegensdoerfer verovert de bal door een tackle van achteren. Pfliegensdoerfer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Pfliegensdoerfer rent richting de bal. Damerow bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfliegensdoerfer is nu in balbezit. Damerow is nu in balbezit. Damerow draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wütende Sterne - Verwegene Planeten 0:1

69e minuut.
Oberhofer geeft een hoge lob. Daar is Gallo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stolz rent richting de bal. Gallo onderschept slim de pass. Gallo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wütende Sterne - Verwegene Planeten 0:2

90e minuut.
Baier geeft de bal voor. Jülich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Langfeldt is nu in balbezit. Pansen controleert de bal met de borst. Langfeldt rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wütende Sterne - Verwegene Planeten 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wütende Sterne 55%, Verwegene Planeten 45%.
Wütende Sterne - Verwegene Planeten 1:2