Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Strahlende Obstbäume Ruchlose Kronjuwelen
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 22.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Feicht onderschept slim de pass. Gahrenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Strahlende Obstbäume - Ruchlose Kronjuwelen 0:1

9e minuut.
Pirkl met de inworp. Feicht bereikt de bal nog maar net als eerste. Feicht passt de bal met de wreef. Neubarth is nu in balbezit. Neubarth haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Heidrich niet meer kan verder spelen. Oelke komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Gahrenstein geeft een hoge lob. Lucke is nu in balbezit. Bertsch rent richting de bal. Lucke onderschept slim de pass. Lucke schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Peuker rent richting de bal. Bajan begaat een overtreding. Peuker raakt geblesseerd tijdens het duel. Peuker zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lucke rent richting de bal. Lucke draait met de bal, schiet en ... Wuchtel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Strahlende Obstbäume - Ruchlose Kronjuwelen 0:2

22e minuut.
Gahrenstein is nu in balbezit. Feicht rent richting de bal. Met opzet legt Gahrenstein zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gahrenstein naar de kleedkamers voor een vroege douche. Feicht wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

35e minuut.
Jonek rent richting de bal. Jonek speelt de bal door. Obieglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucke onderschept slim de pass. Lucke draait met de bal, schiet en ... Wuchtel bokst de bal weg.

42e minuut.
Peuker verovert de bal door een tackle van achteren. Peuker passt de bal zonder na te denken. Lucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucke schiet op doel. Obieglo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strahlende Obstbäume 63%, Ruchlose Kronjuwelen 37%.
Strahlende Obstbäume - Ruchlose Kronjuwelen 0:2

69e minuut.
Peuker bereikt de bal nog maar net als eerste. Peuker passt de bal zonder na te denken. Bertsch is nu in balbezit. Lucke is nu in balbezit. Lucke draait met de bal, schiet en ... Wuchtel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Peuker geeft een lange en hoge pass. Volters is nu in balbezit. Volters probeert naar een medespeler te passen. Lucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucke draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Strahlende Obstbäume - Ruchlose Kronjuwelen 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strahlende Obstbäume 68%, Ruchlose Kronjuwelen 32%.
Strahlende Obstbäume - Ruchlose Kronjuwelen 0:3