Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ausgezeichnete Flieger Tapfere Frösche
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Plume geeft een hoge lob. Reitz kopt de bal weg. Fuhrmann probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Reitz zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Drechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuhrmann rent richting de bal. Drechsler verovert de bal door een tackle van achteren. Ibrom rent richting de bal. Ibrom schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Reitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloss verovert de bal door een tackle van achteren. Kloss geeft een hoge lob. Naue bereikt de bal nog maar net als eerste. Naue draait met de bal, schiet en ... Artmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ausgezeichnete Flieger 53%, Tapfere Frösche 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ausgezeichnete Flieger - Tapfere Frösche 0:0

48e minuut.
Beerensen met een sublieme pass. Jenner speelt de bal door. Naue is nu in balbezit. Risse is nu in balbezit. Risse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ausgezeichnete Flieger - Tapfere Frösche 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ausgezeichnete Flieger 62%, Tapfere Frösche 38%.
Ausgezeichnete Flieger - Tapfere Frösche 0:1