Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wütende Vögel Prachtvolle Wölfe
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 17.9
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Faden is nu in balbezit. Wolpers onderschept slim de pass. Benschneider rent richting de bal. Wolpers onderschept slim de pass. Wolpers haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Phlipsen verovert de bal door een tackle van achteren. Martin verovert de bal door een tackle van achteren. Martin passt de bal met de wreef. Wolpers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolpers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Wienhold verovert de bal door een tackle van achteren. Martin is nu in balbezit. Martin passt de bal zonder na te denken. Wolpers rent richting de bal. Wolpers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Phlipsen geeft een hoge lob. Ochs kopt de bal weg. Palsherm heeft problemen om de bal te vangen. Fabritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabritz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Wienhold geeft de bal voor. Faden rent richting de bal. Lerchenfeld verovert de bal door een tackle van achteren. Lerchenfeld geeft een hoge lob. Albertsen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baelder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Wolpers onderschept slim de pass. Martin heeft problemen om de bal te vangen. Wolpers rent richting de bal. Wolpers draait met de bal, schiet en ... Baelder maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wütende Vögel - Prachtvolle Wölfe 0:1

31e minuut.
Martin passt de bal zonder na te denken. Land rent richting de bal. Land passt de bal met de wreef. Wolpers rent richting de bal. Wolpers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Benschneider verovert de bal door een tackle van achteren. Benschneider geeft een lange en hoge pass. Wienhold probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wolpers is nu in balbezit. Wolpers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Lerchenfeld is nu in balbezit. Lerchenfeld probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Benschneider de bal onder controle te krijgen. Wolpers rent richting de bal. Wolpers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wütende Vögel 66%, Prachtvolle Wölfe 34%.
Wütende Vögel - Prachtvolle Wölfe 0:1

55e minuut.
Wienhold verovert de bal door een tackle van achteren. Schürmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ochs zijn tegenspeler op de grond. Ochs krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Wienhold rent richting de bal. Wienhold passt de bal met de wreef. Palsherm met een sublieme pass. Benschneider is nu in balbezit. Benschneider haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Faden geeft een hoge lob. Wienhold kopt de bal weg. Ochs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Land passt de bal in één keer door. Phlipsen is nu in balbezit. Phlipsen passt de bal met de wreef. Jasker is nu in balbezit. Jasker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ochs rent richting de bal. Wienhold verovert de bal door een tackle van achteren. Wienhold speelt de bal door. Wolpers rent richting de bal. Wolpers haalt uit met een fantastische trap. Paal!

89e minuut.
Phlipsen verovert de bal door een tackle van achteren. Phlipsen geeft een hoge lob. Fabritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabritz geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wütende Vögel - Prachtvolle Wölfe 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wütende Vögel 62%, Prachtvolle Wölfe 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wütende Vögel - Prachtvolle Wölfe 1:1