Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prachtvolle Obstbäume Ruchlose Kronjuwelen
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


27e minuut.
Luhmann geeft een hoge lob. Aalken is nu in balbezit. Pabst begaat een overtreding. Pabst krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Pabst geeft een hoge lob. Kalinke rent richting de bal. Gahrenstein begaat een overtreding. Gahrenstein krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Käding is nu in balbezit. Klose bereikt de bal nog maar net als eerste. Käding verovert de bal door een tackle van achteren. Luhmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Luhmann haalt uit met een fantastische trap. Heidrich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Luhmann is nu in balbezit. Luhmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prachtvolle Obstbäume - Ruchlose Kronjuwelen 1:0

40e minuut.
Kaltenbrunn is nu in balbezit. Klose rent richting de bal. Klose speelt de bal door. Lucke rent richting de bal. Lucke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prachtvolle Obstbäume 38%, Ruchlose Kronjuwelen 62%.
Prachtvolle Obstbäume - Ruchlose Kronjuwelen 1:0

50e minuut.
Beginski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Peuker komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Kalinke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aalken is nu in balbezit. Pabst tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pabst krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

72e minuut.
Macar passt de bal zonder na te denken. Piechowski rent richting de bal. Piechowski geeft de bal voor. Käding heeft problemen om de bal te vangen. Käding haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kaltenbrunn passt de bal zonder na te denken. Gahrenstein is nu in balbezit. Gahrenstein passt de bal met de wreef. Lucke rent richting de bal. Lucke schiet op doel. Nothacker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Volters bereikt de bal nog maar net als eerste. Volters schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Prachtvolle Obstbäume - Ruchlose Kronjuwelen 1:1

78e minuut.
Pepler is nu in balbezit. Käding rent richting de bal. Pepler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Käding is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Piechowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Inworp. Volters met een snelle inworp. Gahrenstein rent richting de bal. Gahrenstein schiet op doel. Nothacker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prachtvolle Obstbäume - Ruchlose Kronjuwelen 1:2

86e minuut.
Käding rent richting de bal. Käding speelt de bal door. Kaltenbrunn rent richting de bal. Lucke is nu in balbezit. Lucke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prachtvolle Obstbäume 50%, Ruchlose Kronjuwelen 50%.
Prachtvolle Obstbäume - Ruchlose Kronjuwelen 1:2