Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prachtvolle Wölfe Grauenvolle Jungen
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Bauchspieß onderschept slim de pass. Bauchspieß geeft de bal voor. Mahnken bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolpers verovert de bal door een tackle van achteren. Wolpers draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Waldemer geeft de bal voor. Zuckmayer kopt de bal weg. Isle rent richting de bal. Clauss onderschept slim de pass. Clauss schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Haeder bereikt de bal nog maar net als eerste. Stock bereikt de bal nog maar net als eerste. Haeder tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haeder krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Stock probeert naar een medespeler te passen. Fränkel is nu in balbezit. Martin is nu in balbezit. Fränkel onderschept slim de pass. Fränkel schiet op doel. Wiedmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Haeder is nu in balbezit. Fränkel verovert de bal door een tackle van achteren. Fränkel probeert naar een medespeler te passen. Marin rent richting de bal. Marin geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prachtvolle Wölfe 51%, Grauenvolle Jungen 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Prachtvolle Wölfe - Grauenvolle Jungen 0:0

56e minuut.
Land probeert naar een medespeler te passen. Bauchspieß heeft problemen om de bal te vangen. Bauchspieß speelt de bal door. Wolpers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolpers schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Blaukopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin verovert de bal door een tackle van achteren. Marin met een sublieme pass. Clauss rent richting de bal. Clauss haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Fränkel heeft problemen om de bal te vangen. Land rent richting de bal. Land passt de bal in één keer door. Martin is nu in balbezit. Martin geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Mahnken geeft een hoge lob. Inworp. Schürmann met een snelle inworp. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Mild is nu in balbezit. Wolpers onderschept slim de pass. Wolpers met een sublieme pass. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Zuckmayer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fränkel is nu in balbezit. Fränkel met een sublieme pass. Daar is Clauss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clauss schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prachtvolle Wölfe - Grauenvolle Jungen 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prachtvolle Wölfe 45%, Grauenvolle Jungen 55%.
Prachtvolle Wölfe - Grauenvolle Jungen 0:1