Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prachtvolle Obstbäume Prachtvolle Wölfe
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Diemer passt de bal in één keer door. Cestonaro rent richting de bal. Bauchspieß begaat een overtreding. Bauchspieß krijgt een gele kaart. Cestonaro raakt geblesseerd tijdens het duel. Cestonaro met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Piechowski rent richting de bal. Piechowski passt de bal met de wreef. Bauchspieß bereikt de bal nog maar net als eerste. Diemer verovert de bal door een tackle van achteren. Diemer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Land verovert de bal door een tackle van achteren. Land geeft de bal voor. Kaltenbrunn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wolpers rent richting de bal. Wolpers schiet op doel. Paal!

22e minuut.
Palsherm geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aalken met de inworp. Diemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Diemer geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Prachtvolle Obstbäume - Prachtvolle Wölfe 1:0

25e minuut.
Wolpers is nu in balbezit. Kaltenbrunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin verovert de bal door een tackle van achteren. Wolpers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolpers schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Prachtvolle Obstbäume - Prachtvolle Wölfe 1:1

34e minuut.
Kaltenbrunn raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Joseph komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prachtvolle Obstbäume 39%, Prachtvolle Wölfe 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Prachtvolle Obstbäume - Prachtvolle Wölfe 1:1

49e minuut.
Martin is nu in balbezit. Piechowski onderschept slim de pass. Piechowski passt de bal met de wreef. Wolpers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolpers draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Martin passt de bal in één keer door. Wolpers bereikt de bal nog maar net als eerste. Honer is nu in balbezit. Wolpers is nu in balbezit. Wolpers haalt uit met een fantastische trap. Paal!

77e minuut.
Wolpers rent richting de bal. Wolpers speelt de bal door. Diemer speelt de bal door. Käding bereikt de bal nog maar net als eerste. Käding draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Wolpers rent richting de bal. Daar is Joseph, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martin verovert de bal door een tackle van achteren. Wolpers rent richting de bal. Wolpers haalt uit met een fantastische trap. Nothacker bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prachtvolle Obstbäume 52%, Prachtvolle Wölfe 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Prachtvolle Obstbäume - Prachtvolle Wölfe 1:1