Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ruchlose Kronjuwelen Grauenvolle Jungen
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Pekarek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beginski is nu in balbezit. Beginski probeert naar een medespeler te passen. Lucke is nu in balbezit. Lucke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Klose passt de bal in één keer door. Lucke is nu in balbezit. Mild bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucke verovert de bal door een tackle van achteren. Lucke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Beginski is nu in balbezit. Fränkel speelt de bal door. Volters met een sublieme pass. Gahrenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahrenstein haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruchlose Kronjuwelen 38%, Grauenvolle Jungen 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ruchlose Kronjuwelen - Grauenvolle Jungen 0:0

50e minuut.
Franzen passt de bal in één keer door. Mild is nu in balbezit. Mild met een sublieme pass. Marin rent richting de bal. Marin speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Klose passt de bal met de wreef. Gahrenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucke rent richting de bal. Gahrenstein is nu in balbezit. Gahrenstein schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Stock onderschept slim de pass. Fränkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fränkel speelt de bal door. Clauss bereikt de bal nog maar net als eerste. Clauss haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Jonek onderschept slim de pass. Jonek met een sublieme pass. Lucke rent richting de bal. Lucke draait met de bal, schiet en ... Mahnken probeert de bal aan de voet te houden. Löring probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Pekarek rent richting de bal. Pekarek passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Pepler de bal onder controle te krijgen. Clauss rent richting de bal. Clauss schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Waldemer geeft de bal voor. Stock rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Klose. Klose krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Pekarek passt de bal met de wreef. Fränkel rent richting de bal. Fränkel speelt de bal door. Clauss rent richting de bal. Clauss haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruchlose Kronjuwelen 57%, Grauenvolle Jungen 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ruchlose Kronjuwelen - Grauenvolle Jungen 0:0