Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ölige Esel Unverschämte Monde
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 17.5
average Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


14e minuut.
Ahlert bereikt de bal nog maar net als eerste. Makrutzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahlert rent richting de bal. Makrutzki rent richting de bal. Makrutzki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Pagernitzki geeft een hoge lob. Daar is Ahlert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lage rent richting de bal. Makrutzki is nu in balbezit. Makrutzki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Dirnberger kopt de bal weg. Ahlert is nu in balbezit. Ahlert met een sublieme pass. Makrutzki rent richting de bal. Makrutzki draait met de bal, schiet en ... Gaspar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ölige Esel - Unverschämte Monde 0:1

30e minuut.
Pilling verovert de bal door een tackle van achteren. Ahlert is nu in balbezit. Makrutzki rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hausweiler geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Makrutzki rent richting de bal. Makrutzki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ölige Esel - Unverschämte Monde 0:2

41e minuut.
Hausweiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausweiler speelt de bal door. Ahlert rent richting de bal. Makrutzki is nu in balbezit. Makrutzki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ölige Esel 51%, Unverschämte Monde 49%.
Ölige Esel - Unverschämte Monde 0:2

59e minuut.
Echter onderschept slim de pass. Echter probeert naar een medespeler te passen. Kalb bereikt de bal nog maar net als eerste. Vierkorn rent richting de bal. Vierkorn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Klungelig pakt Abriß de bal. Herbst rent richting de bal. Herbst passt de bal met de wreef. Vierkorn rent richting de bal. Vierkorn haalt uit met een fantastische trap. Paal!

67e minuut.
Echter verovert de bal door een tackle van achteren. Echter geeft een lange en hoge pass. Ammersken bereikt de bal nog maar net als eerste. Vierkorn verovert de bal door een tackle van achteren. Vierkorn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kalb bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbst onderschept slim de pass. Herbst met een sublieme pass. Vierkorn is nu in balbezit. Vierkorn schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Pilling geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hausweiler met een snelle inworp. Ahlert is nu in balbezit. Ahlert geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Herbst rent richting de bal. Kalb rent richting de bal. Kalb geeft de bal voor. Klungelig pakt Herbst de bal. Herbst draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Pistorius geeft een hoge lob. Herbst bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbst passt de bal zonder na te denken. Vierkorn is nu in balbezit. Vierkorn draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Ammersken geeft een hoge lob. Inworp. Dirnberger met de inworp. Herbst is nu in balbezit. Herbst geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ölige Esel 42%, Unverschämte Monde 58%.
Ölige Esel - Unverschämte Monde 0:2