Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortuna Büffel Schuldige Stiere
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Wieder is nu in balbezit. Norda verovert de bal door een tackle van achteren. Norda geeft de bal voor. Rumler is nu in balbezit. Rumler draait met de bal, schiet en ... Wrase bokst de bal weg. Paal! Domke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Domke speelt de bal door. Flauer rent richting de bal. Flauer probeert naar een medespeler te passen. Dahlem is nu in balbezit. Dahlem haalt uit met een fantastische trap. Laßwitz bokst de bal weg.

16e minuut.
Oelmann is nu in balbezit. Nagel onderschept slim de pass. Nagel speelt de bal door. Dahlem bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlem schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Wieder speelt de bal door. Nagel is nu in balbezit. Nagel passt de bal met de wreef. Dahlem rent richting de bal. Dahlem haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Oelmann rent richting de bal. Flauer onderschept slim de pass. Flauer probeert naar een medespeler te passen. Dahlem is nu in balbezit. Dahlem schiet op doel. Laßwitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Büffel 67%, Schuldige Stiere 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fortuna Büffel - Schuldige Stiere 0:0

57e minuut.
Haferkamp geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Larsrupp met de inworp. Flauer rent richting de bal. Flauer geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Büffel - Schuldige Stiere 0:1

60e minuut.
Flauer met een sublieme pass. Dahlem bereikt de bal nog maar net als eerste. Haferkamp begaat een overtreding. Haferkamp krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Norda verovert de bal door een tackle van achteren. Norda passt de bal zonder na te denken. Rumler is nu in balbezit. Rumler haalt uit met een fantastische trap. Wrase werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fortuna Büffel - Schuldige Stiere 1:1

70e minuut.
Reisch passt de bal met de wreef. Schnockweiler rent richting de bal. Rumler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rumler krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Wahl probeert de bal aan de voet te houden. Kunze verovert de bal door een tackle van achteren. Kunze passt de bal in één keer door. Larsrupp rent richting de bal. Larsrupp geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Norda is nu in balbezit. Norda passt de bal in één keer door. Rumler rent richting de bal. Rumler schiet op doel. Wrase werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Büffel - Schuldige Stiere 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Büffel 55%, Schuldige Stiere 45%.
Fortuna Büffel - Schuldige Stiere 2:1