Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spinnerte Pfeile Unverschämte Büffel
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
28% Spel op eigen helft 72%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 17.7
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Großkreutz trapt de bal weg. Klungelig pakt Hassa de bal. Ruhrmann begaat een overtreding. Ruhrmann krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Dremm geeft een hoge lob. Straub rent richting de bal. Imbacher begaat een overtreding. Imbacher krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Daar is Pluska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jagemann rent richting de bal. Jagemann probeert naar een medespeler te passen. Stehle rent richting de bal. Stehle geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Mahlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahlwardt rent richting de bal. Ahlwardt geeft de bal voor. Dirks bereikt de bal nog maar net als eerste. Dirks geeft de bal voor. Großkreutz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Steines passt de bal in één keer door. Ahlwardt is nu in balbezit. Bühler is nu in balbezit. Mahlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahlich haalt uit met een fantastische trap. Großkreutz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spinnerte Pfeile - Unverschämte Büffel 1:0

26e minuut.
Sabow rent richting de bal. Althammer verovert de bal door een tackle van achteren. Bühler begaat een overtreding. Bühler krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Daar is Bühler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahlwardt rent richting de bal. Bühler is nu in balbezit. Ahlwardt onderschept slim de pass. Ahlwardt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spinnerte Pfeile - Unverschämte Büffel 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spinnerte Pfeile 28%, Unverschämte Büffel 72%.
Spinnerte Pfeile - Unverschämte Büffel 2:0

52e minuut.
Steines passt de bal met de wreef. Hassa is nu in balbezit. Ahlwardt probeert naar een medespeler te passen. Mahlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahlich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ruhrmann onderschept slim de pass. Ruhrmann passt de bal met de wreef. Steines speelt de bal door. Ahlwardt is nu in balbezit. Ahlwardt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Konder met een snelle inworp. Stehle rent richting de bal. Imbacher probeert naar een medespeler te passen. Jagemann is nu in balbezit. Jagemann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Ruhrmann kopt de bal weg. Steines rent richting de bal. Steines speelt de bal door. Daar is Mahlich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahlich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spinnerte Pfeile 27%, Unverschämte Büffel 73%.
Spinnerte Pfeile - Unverschämte Büffel 2:0