Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ölige Esel Scheidungswillige Bananen
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 19.2
average Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen average


10e minuut.
Herbst verovert de bal door een tackle van achteren. Herbst probeert naar een medespeler te passen. Vierkorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Vierkorn schiet op doel. Ackerknecht probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ölige Esel - Scheidungswillige Bananen 1:0

15e minuut.
Steindl verovert de bal door een tackle van achteren. Herbst rent richting de bal. Herbst probeert naar een medespeler te passen. Vierkorn is nu in balbezit. Vierkorn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ölige Esel - Scheidungswillige Bananen 2:0

28e minuut.
Wende verovert de bal door een tackle van achteren. Wende geeft de bal voor. Klungelig pakt Bresonik de bal. Vierkorn is nu in balbezit. Vierkorn draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Lage bereikt de bal nog maar net als eerste. Fackler bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lage. Lage krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ölige Esel 47%, Scheidungswillige Bananen 53%.
Ölige Esel - Scheidungswillige Bananen 2:0

58e minuut.
Grimm verovert de bal door een tackle van achteren. Grimm geeft een lange en hoge pass. Märklin heeft problemen om de bal te vangen. Hänsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hänsch haalt uit met een fantastische trap. Gaspar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Herbst is nu in balbezit. Vierkorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbst rent richting de bal. Vierkorn is nu in balbezit. Vierkorn draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Ackerknecht met een harde bal richting middenveld. Rubroeder heeft problemen om de bal te vangen. Rubroeder geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Echter bereikt de bal nog maar net als eerste. Neumayr onderschept slim de pass. Hemmersbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmersbach haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Pilling de bal. Gaspar bokst de bal weg. Hänsch rent richting de bal. Hänsch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ölige Esel - Scheidungswillige Bananen 2:1

80e minuut.
Hemmersbach heeft problemen om de bal te vangen. Märklin rent richting de bal. Hemmersbach verovert de bal door een tackle van achteren. Hemmersbach draait met de bal, schiet en ... Gaspar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ölige Esel - Scheidungswillige Bananen 2:2

81e minuut.
Hemmersbach onderschept slim de pass. Hemmersbach met een sublieme pass. Steindl is nu in balbezit. Herbst is nu in balbezit. Herbst haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Hermel is nu in balbezit. Herbst onderschept slim de pass. Herbst probeert naar een medespeler te passen. Hadler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadler geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Hänsch rent richting de bal. Hänsch passt de bal met de wreef. Pagernitzki probeert naar een medespeler te passen. Hänsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hänsch schiet op doel. Gaspar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ölige Esel 42%, Scheidungswillige Bananen 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ölige Esel - Scheidungswillige Bananen 2:2