Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortuna Büffel SG BeHu
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 21.8
average Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Pacha passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hinteregger de bal. Hinteregger passt de bal zonder na te denken. Pachnicke bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachnicke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Oetting bereikt de bal nog maar net als eerste. Oetting geeft een hoge lob. Reisch kopt de bal weg. Rumler rent richting de bal. Rumler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Piesker is nu in balbezit. Hinteregger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinteregger passt de bal zonder na te denken. Pachnicke rent richting de bal. Pachnicke haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Reisch bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Clemente. Reisch raakt geblesseerd tijdens het duel. Napirala zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rumler is nu in balbezit. Rumler draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Büffel - SG BeHu 1:0

42e minuut.
Pachnicke heeft problemen om de bal te vangen. Pachnicke schiet op doel. Joswig kopt de bal weg. Ball heeft problemen om de bal te vangen. Ball haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Büffel 61%, SG BeHu 39%.
Fortuna Büffel - SG BeHu 1:0

52e minuut.
Wahl raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Speckmann komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Haferkamp is nu in balbezit. Haferkamp geeft een hoge lob. Norda kopt de bal weg. Rumler rent richting de bal. Rumler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Hinteregger verovert de bal door een tackle van achteren. Hinteregger passt de bal met de wreef. Joswig rent richting de bal. Pachnicke is nu in balbezit. Pachnicke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Pacha passt de bal met de wreef. Haferkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachnicke verovert de bal door een tackle van achteren. Hinteregger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinteregger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Hinteregger rent richting de bal. Hinteregger passt de bal zonder na te denken. Pachnicke is nu in balbezit. Pachnicke haalt uit met een fantastische trap. Laßwitz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fortuna Büffel - SG BeHu 1:1

77e minuut.
Piesker met een snelle inworp. Speckmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Speckmann geeft de bal voor. Rumler heeft problemen om de bal te vangen. Rumler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Büffel 68%, SG BeHu 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fortuna Büffel - SG BeHu 1:1