Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Haltlose Fuchses Unverschämte Büffel
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Netz passt de bal zonder na te denken. Pfriem is nu in balbezit. Pfriem passt de bal zonder na te denken. Rubner is nu in balbezit. Rubner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Farin met een sublieme pass. Rudschuck rent richting de bal. Rudschuck passt de bal met de wreef. Pfriem bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfriem draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Farin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bühler komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Ruhrmann is nu in balbezit. Rubner is nu in balbezit. Konder begaat een overtreding. Rubner raakt geblesseerd tijdens het duel. Rubens zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Nusko geeft een lange en hoge pass. Rubner rent richting de bal. Rubner passt de bal zonder na te denken. Pfriem is nu in balbezit. Pfriem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Haltlose Fuchses - Unverschämte Büffel 1:0

31e minuut.
Harder geeft de bal voor. Bröcker heeft problemen om de bal te vangen. Bröcker geeft de bal voor. Daar is Pfriem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pfriem haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Weisenburger geeft een hoge lob. Inworp. Stiel met de inworp. Rubner probeert de bal met de borst te controleren. Rubner haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Haltlose Fuchses - Unverschämte Büffel 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haltlose Fuchses 37%, Unverschämte Büffel 63%.
Haltlose Fuchses - Unverschämte Büffel 2:0

48e minuut.
Klungelig pakt Sabow de bal. Inworp. Sabow met de inworp. Daar is Straub, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Straub schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Ruhrmann probeert de bal aan de voet te houden. Straub rent richting de bal. Rubens rent richting de bal. Straub onderschept slim de pass. Straub draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Stehle geeft een hoge lob. Bühler kopt de bal weg. Baumbach heeft problemen om de bal te vangen. Jagemann rent richting de bal. Jagemann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Stiel met de inworp. Bühler is nu in balbezit. Rubner schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Rubner moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rubner schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

67e minuut.
Weisenburger probeert naar een medespeler te passen. Ruhrmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruhrmann passt de bal in één keer door. Jagemann is nu in balbezit. Jagemann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Pindt trapt de bal weg van het doel. Rubens is nu in balbezit. Rubens speelt de bal door. Pfriem is nu in balbezit. Pfriem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Haltlose Fuchses - Unverschämte Büffel 3:0

88e minuut.
Stiel met een sublieme pass. Straub rent richting de bal. Straub passt de bal in één keer door. Jagemann is nu in balbezit. Jagemann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haltlose Fuchses 59%, Unverschämte Büffel 41%.
Haltlose Fuchses - Unverschämte Büffel 3:0