Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unverschämte Monde Scheidungswillige Bananen
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen average


6e minuut.
Ahlert onderschept slim de pass. Ahlert passt de bal in één keer door. Fackler is nu in balbezit. Makrutzki onderschept slim de pass. Makrutzki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unverschämte Monde - Scheidungswillige Bananen 1:0

8e minuut.
Neumayr met de inworp. Hausweiler rent richting de bal. Bresonik begaat een overtreding. Bresonik krijgt een gele kaart. Hausweiler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mechling zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Makrutzki is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Neumayr verovert de bal door een tackle van achteren. Mechling verovert de bal door een tackle van achteren. Steindl maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Steindl moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Steindl schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

39e minuut.
Langfeld passt de bal met de wreef. Ahlert rent richting de bal. Ahlert passt de bal met de wreef. Makrutzki is nu in balbezit. Makrutzki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Hausweiler met de inworp. Ahlert is nu in balbezit. Neumayr legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ahlert is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ahlert neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Doeltrap. Ackerknecht trapt de bal weg van het doel. Hemmersbach kopt de bal weg. Makrutzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Makrutzki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Langfeld rent richting de bal. Langfeld schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unverschämte Monde 47%, Scheidungswillige Bananen 53%.
Unverschämte Monde - Scheidungswillige Bananen 1:0

51e minuut.
Fackler geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hausweiler met de inworp. Ahlert rent richting de bal. Ahlert geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Hänsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmersbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Hänsch rent richting de bal. Hänsch draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ammersken de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Fackler probeert de bal aan de voet te houden. Campa speelt de bal door. Klungelig pakt Hermel de bal. Langfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Langfeld geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Unverschämte Monde - Scheidungswillige Bananen 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unverschämte Monde 42%, Scheidungswillige Bananen 58%.
Unverschämte Monde - Scheidungswillige Bananen 2:0