Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ölige Esel Genußvolle Falken
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 19.8
average Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Lage raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brunnenmeier komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Pagernitzki kopt de bal weg. Daar is Dirnberger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dirnberger passt de bal zonder na te denken. Vierkorn is nu in balbezit. Vierkorn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ölige Esel - Genußvolle Falken 1:0

19e minuut.
Echter is nu in balbezit. Krüger onderschept slim de pass. Brunnenmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Klöckner verovert de bal door een tackle van achteren. Klöckner haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Haus is nu in balbezit. Brunnenmeier verovert de bal door een tackle van achteren. Herbst met een sublieme pass. Vierkorn rent richting de bal. Vierkorn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ölige Esel - Genußvolle Falken 2:0

23e minuut.
Echter verovert de bal door een tackle van achteren. Echter geeft de bal voor. Boenisch is nu in balbezit. Herbst onderschept slim de pass. Herbst draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Herbst is nu in balbezit. Herbst geeft een hoge lob. Vierkorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Vierkorn draait met de bal, schiet en ... Igl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ölige Esel - Genußvolle Falken 3:0

44e minuut.
Brunnenmeier rent richting de bal. Klöckner rent richting de bal. Klöckner passt de bal met de wreef. Krüger is nu in balbezit. Krüger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ölige Esel 45%, Genußvolle Falken 55%.
Ölige Esel - Genußvolle Falken 3:0

48e minuut.
Herbst met een sublieme pass. Echter is nu in balbezit. Echter speelt de bal door. Herbst rent richting de bal. Herbst schiet op doel. Igl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Boenisch is nu in balbezit. Boenisch geeft een hoge lob. Baldt probeert de bal aan de voet te houden. Herbst is nu in balbezit. Herbst draait met de bal, schiet en ... Igl bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ölige Esel - Genußvolle Falken 4:0

76e minuut.
Herbst raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fuhrmann komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Fuhrmann is nu in balbezit. Fuhrmann met een sublieme pass. Vierkorn is nu in balbezit. Vierkorn haalt uit met een fantastische trap. Igl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ölige Esel - Genußvolle Falken 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ölige Esel 23%, Genußvolle Falken 77%.
Ölige Esel - Genußvolle Falken 5:0