Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortuna Büffel Dunkle Eulen
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
72% Spel op eigen helft 28%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 21.8
average Schieten hopeless
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Lieberam geeft de bal voor. Joswig rent richting de bal. Joswig geeft een hoge lob. Bodog rent richting de bal. Bodog schiet op doel. Laßwitz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Hauff onderschept slim de pass. Hauff speelt de bal door. Hagelstein speelt de bal door. Bodog is nu in balbezit. Bodog haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Prinzessin passt de bal in één keer door. Uhlenhorst rent richting de bal. Uhlenhorst probeert naar een medespeler te passen. Hauff is nu in balbezit. Hauff geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Uhlenhorst onderschept slim de pass. Uhlenhorst geeft een hoge lob. Haferkamp heeft problemen om de bal te vangen. Bodog is nu in balbezit. Bodog draait met de bal, schiet en ... Laßwitz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Büffel - Dunkle Eulen 0:1

21e minuut.
Hauff speelt de bal door. Höschle rent richting de bal. Norda probeert naar een medespeler te passen. Rumler is nu in balbezit. Rumler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fortuna Büffel - Dunkle Eulen 1:1

24e minuut.
Bodog rent richting de bal. Bodog passt de bal in één keer door. Piesker heeft problemen om de bal te vangen. Hauff rent richting de bal. Hauff schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Büffel 76%, Dunkle Eulen 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fortuna Büffel - Dunkle Eulen 1:1

52e minuut.
Hagelstein geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Uhlenhorst de bal. Bodog is nu in balbezit. Bodog schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Büffel - Dunkle Eulen 1:2

55e minuut.
Ramdane kopt de bal weg. Hagelstein probeert de bal met de borst te controleren. Napirala bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauff rent richting de bal. Hauff draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Laßwitz trapt de bal weg. Ramdane rent richting de bal. Ramdane passt de bal zonder na te denken. Uhlenhorst rent richting de bal. Uhlenhorst geeft een hoge lob. Laßwitz bokst de bal weg.

73e minuut.
Hauff geeft een lange en hoge pass. Ramdane rent richting de bal. Ramdane geeft een hoge lob. Hagelstein is nu in balbezit. Hagelstein draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Abt probeert naar een medespeler te passen. Norda rent richting de bal. Norda probeert naar een medespeler te passen. Rumler is nu in balbezit. Rumler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Höschle is nu in balbezit. Napirala is nu in balbezit. Höschle onderschept slim de pass. Hauff rent richting de bal. Hauff met een sublieme pass. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Büffel 68%, Dunkle Eulen 32%.
Fortuna Büffel - Dunkle Eulen 1:2