Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SG BeHu Schuldige Stiere
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen weak


13e minuut.
Rohwedder bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunze verovert de bal door een tackle van achteren. Kunze speelt de bal door. Flauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Flauer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Napf trapt de bal weg. Hinteregger is nu in balbezit. Hinteregger passt de bal zonder na te denken. Pachnicke bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachnicke schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Hinteregger onderschept slim de pass. Hinteregger met een sublieme pass. Pachnicke rent richting de bal. Pachnicke schiet op doel. Pechsteiner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SG BeHu - Schuldige Stiere 1:0

25e minuut.
Oetting kopt de bal weg. Flauer heeft problemen om de bal te vangen. Pacha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pacha krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Nagel rent richting de bal. Nagel passt de bal zonder na te denken. Blunk rent richting de bal. Flauer rent richting de bal. Flauer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Oetting is nu in balbezit. Pacha is nu in balbezit. Pacha met een sublieme pass. Pachnicke bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachnicke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Schnockweiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente onderschept slim de pass. Clemente passt de bal zonder na te denken. Hinteregger is nu in balbezit. Hinteregger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Pott geeft de bal voor. Inworp. Ball met de inworp. Hinteregger rent richting de bal. Hinteregger geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
SG BeHu - Schuldige Stiere 2:0

44e minuut.
Schnockweiler geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rohwedder met een snelle inworp. Hinteregger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinteregger geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SG BeHu 24%, Schuldige Stiere 76%.
SG BeHu - Schuldige Stiere 2:0

49e minuut.
Ball verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Ball met een snelle inworp. Hinteregger is nu in balbezit. Hinteregger geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Larsrupp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hinteregger rent richting de bal. Hinteregger passt de bal zonder na te denken. Pachnicke is nu in balbezit. Pachnicke draait met de bal, schiet en ... Wrase kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Pachnicke is nu in balbezit. Penz onderschept slim de pass. Clemente speelt de bal door. Pachnicke is nu in balbezit. Pachnicke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Schnockweiler geeft een hoge lob. Colding is nu in balbezit. Blunk onderschept slim de pass. Blunk draait met de bal, schiet en ... Napf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Hinteregger rent richting de bal. Schnockweiler onderschept slim de pass. Hinteregger begaat een overtreding. Hinteregger krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SG BeHu 55%, Schuldige Stiere 45%.
SG BeHu - Schuldige Stiere 2:0