Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schuldige Stiere Ölige Esel
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 22.2
slecht Schieten matig
slecht Passen matig
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Dirnberger geeft de bal voor. Pechsteiner heeft problemen om de bal te vangen. Vierkorn rent richting de bal. Vierkorn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Schuldige Stiere - Ölige Esel 0:1

4e minuut.
Schnockweiler is nu in balbezit. Fuhrmann is nu in balbezit. Fuhrmann probeert naar een medespeler te passen. Vierkorn rent richting de bal. Vierkorn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Brunnenmeier onderschept slim de pass. Brunnenmeier probeert naar een medespeler te passen. Hadler rent richting de bal. Hadler geeft een lange en hoge pass. Pechsteiner kopt de bal weg. Wrase bokst de bal weg.

17e minuut.
Larsrupp rent richting de bal. Pagernitzki onderschept slim de pass. Pagernitzki met een sublieme pass. Dahlem is nu in balbezit. Dahlem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Brunnenmeier is nu in balbezit. Flauer onderschept slim de pass. Flauer probeert naar een medespeler te passen. Dahlem is nu in balbezit. Dahlem schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gaspar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Schuldige Stiere - Ölige Esel 1:1

41e minuut.
Daar is Brunnenmeier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flauer verovert de bal door een tackle van achteren. Flauer passt de bal zonder na te denken. Dahlem rent richting de bal. Dahlem schiet op doel. Gaspar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Wieder probeert naar een medespeler te passen. Dahlem is nu in balbezit. Pilling begaat een overtreding. Pilling krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Flauer onderschept slim de pass. Flauer met een sublieme pass. Märklin rent richting de bal. Dahlem verovert de bal door een tackle van achteren. Dahlem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Schuldige Stiere - Ölige Esel 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schuldige Stiere 48%, Ölige Esel 52%.
Schuldige Stiere - Ölige Esel 2:1

48e minuut.
Echter heeft problemen om de bal te vangen. Fuhrmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuhrmann met een sublieme pass. Vierkorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Vierkorn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Schnockweiler met een sublieme pass. Dahlem is nu in balbezit. Wende rent richting de bal. Dahlem verovert de bal door een tackle van achteren. Dahlem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schuldige Stiere 49%, Ölige Esel 51%.
Schuldige Stiere - Ölige Esel 2:1