Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortuna Büffel Unverschämte Monde
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.5
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Daar is Reisch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahlert verovert de bal door een tackle van achteren. Ahlert probeert naar een medespeler te passen. Makrutzki is nu in balbezit. Makrutzki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Büffel - Unverschämte Monde 0:1

25e minuut.
Mechling is nu in balbezit. Reisch onderschept slim de pass. Reisch passt de bal zonder na te denken. Rumler rent richting de bal. Rumler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fortuna Büffel - Unverschämte Monde 1:1

30e minuut.
Norda rent richting de bal. Norda passt de bal zonder na te denken. Rumler is nu in balbezit. Rumler schiet op doel. Baack maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Büffel - Unverschämte Monde 2:1

45e minuut.
Oelmann met een sublieme pass. Pistorius bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Napirala. Pistorius wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Büffel 52%, Unverschämte Monde 48%.
Fortuna Büffel - Unverschämte Monde 2:1

64e minuut.
Pistorius passt de bal zonder na te denken. Langfeld geeft de bal voor. Piesker met een sublieme pass. Rumler heeft problemen om de bal te vangen. Rumler draait met de bal, schiet en ... Baack verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Napirala is nu in balbezit. Napirala geeft een hoge lob. Kalb probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rumler rent richting de bal. Rumler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Reisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Napirala rent richting de bal. Ahlert begaat een overtreding. Ahlert krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Joswig bereikt de bal nog maar net als eerste. Joswig geeft de bal voor. Mechling kopt de bal weg. Ahlert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahlert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Haferkamp geeft een lange en hoge pass. Norda kopt de bal weg. Kalb rent richting de bal. Rumler verovert de bal door een tackle van achteren. Rumler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Büffel 59%, Unverschämte Monde 41%.
Fortuna Büffel - Unverschämte Monde 2:1