Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unverschämte Büffel Große Barette
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 22.4
poor Schieten average
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


15e minuut.
Ostdeutsch heeft problemen om de bal te vangen. Ostdeutsch met een sublieme pass. Ehm is nu in balbezit. Ehm schiet op doel. Großkreutz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unverschämte Büffel - Große Barette 0:1

22e minuut.
Kamen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sabow met de inworp. Daar is Straub, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Straub haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Daar is Ehm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostdeutsch is nu in balbezit. Ruhrmann rent richting de bal. Ostdeutsch onderschept slim de pass. Ostdeutsch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Panse is nu in balbezit. Panse geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dremm de bal. Ostdeutsch rent richting de bal. Ostdeutsch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ehm met een sublieme pass. Konder probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Straub de bal onder controle te krijgen. Ostdeutsch rent richting de bal. Ostdeutsch haalt uit met een fantastische trap. Großkreutz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Lüssem passt de bal met de wreef. Kaufman geeft de bal voor. Dremm probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ehm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unverschämte Büffel 53%, Große Barette 47%.
Unverschämte Büffel - Große Barette 0:1

46e minuut.
Ostdeutsch rent richting de bal. Ostdeutsch passt de bal in één keer door. Lüssem bereikt de bal nog maar net als eerste. Straub is nu in balbezit. Straub draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Bühler rent richting de bal. Ostdeutsch rent richting de bal. Ostdeutsch draait met de bal, schiet en ... Dremm probeert de bal aan de voet te houden. Großkreutz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unverschämte Büffel - Große Barette 0:2

68e minuut.
Konder probeert de bal aan de voet te houden. Harder bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehm onderschept slim de pass. Ehm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unverschämte Büffel - Große Barette 0:3

75e minuut.
Ostdeutsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostdeutsch speelt de bal door. Dremm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehm onderschept slim de pass. Ehm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unverschämte Büffel 52%, Große Barette 48%.
Unverschämte Büffel - Große Barette 0:3