Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kurzsichtige Pferde Tapfere Zwiebeln
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten weak
weak Passen average
weak Verdedigen poor


12e minuut.
Achilles bereikt de bal nog maar net als eerste. Achilles geeft een hoge lob. Klingbiel kopt de bal weg. Stubb geeft een lange en hoge pass. Gahler krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Doeltrap. Rahn trapt de bal weg. Ocker kopt de bal weg. Massini rent richting de bal. Massini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Thiedeke kopt de bal weg. Piesik heeft problemen om de bal te vangen. Ihring rent richting de bal. Nussberger rent richting de bal. Nussberger draait met de bal, schiet en ... Pietschmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Stubb kopt de bal weg. Pieckenhagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieckenhagen passt de bal met de wreef. Massini is nu in balbezit. Massini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Ihring rent richting de bal. Lampmann is nu in balbezit. Ihring begaat een overtreding. Ihring krijgt een gele kaart. Lampmann raakt geblesseerd tijdens het duel. Thiedeke zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gahler springt en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurzsichtige Pferde 52%, Tapfere Zwiebeln 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kurzsichtige Pferde - Tapfere Zwiebeln 0:0

48e minuut.
Thiedeke passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gahler de bal. Nussberger rent richting de bal. Gahler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzsichtige Pferde - Tapfere Zwiebeln 1:0

50e minuut.
Stubb speelt de bal door. Ihring rent richting de bal. Ihring speelt de bal door. Massini rent richting de bal. Massini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Brasas met een snelle inworp. Pieckenhagen is nu in balbezit. Pieckenhagen passt de bal met de wreef. Massini rent richting de bal. Massini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kurzsichtige Pferde - Tapfere Zwiebeln 1:1

57e minuut.
Ihring bereikt de bal nog maar net als eerste. Nussberger is nu in balbezit. Ihring tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nussberger raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

78e minuut.
Schulze probeert naar een medespeler te passen. Lampmann is nu in balbezit. Lampmann passt de bal in één keer door. Gahler rent richting de bal. Gahler schiet op doel. Pietschmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Piesik is nu in balbezit. Piesik probeert naar een medespeler te passen. Kamenisch rent richting de bal. Massini bereikt de bal nog maar net als eerste. Massini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurzsichtige Pferde 46%, Tapfere Zwiebeln 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kurzsichtige Pferde - Tapfere Zwiebeln 1:1