Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verwegene Falken Magische Dachse
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.4
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Kölle speelt de bal door. Kotysch is nu in balbezit. Kotysch passt de bal in één keer door. Zonker is nu in balbezit. Zonker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Teipel trapt de bal weg van het doel. Badum kopt de bal weg. Klungelig pakt Neugebauer de bal. Zonker is nu in balbezit. Zonker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Männer is nu in balbezit. Fränkel verovert de bal door een tackle van achteren. Fränkel geeft een lange en hoge pass. Zonker bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonker draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Hennig geeft een lange en hoge pass. Fränkel kopt de bal weg. Daar is Hennig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotysch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotysch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Verwegene Falken - Magische Dachse 0:1

32e minuut.
Kölle bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotysch begaat een overtreding. Kölle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kölle zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Piroddi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beer onderschept slim de pass. Männer rent richting de bal. Männer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verwegene Falken 62%, Magische Dachse 38%.
Verwegene Falken - Magische Dachse 0:1

47e minuut.
Kotysch onderschept slim de pass. Neugebauer speelt de bal door. Piroddi is nu in balbezit. Männer rent richting de bal. Männer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Verwegene Falken - Magische Dachse 1:1

51e minuut.
Kölle rent richting de bal. Brücklmeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kölle. Kölle krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Fränkel probeert naar een medespeler te passen. Brücklmeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Brücklmeyer speelt de bal door. Kotysch rent richting de bal. Kotysch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Beer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piroddi is nu in balbezit. Männer bereikt de bal nog maar net als eerste. Männer draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Fränkel geeft een hoge lob. Thorandt geeft een hoge lob. Klungelig pakt Paarmann de bal. Piroddi rent richting de bal. Piroddi schiet op doel. Jackel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verwegene Falken 52%, Magische Dachse 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Verwegene Falken - Magische Dachse 1:1