Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kurzsichtige Pferde Verwegene Falken
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Kund is nu in balbezit. Kund geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jäschke de bal. Männer is nu in balbezit. Männer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Hennig rent richting de bal. Hennig geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lampmann met de inworp. Nussberger geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzsichtige Pferde - Verwegene Falken 1:0

17e minuut.
Jäschke verovert de bal door een tackle van achteren. Jäschke geeft een lange en hoge pass. Kölle kopt de bal weg. Gahler is nu in balbezit. Gahler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Neugebauer heeft problemen om de bal te vangen. Nussberger probeert naar een medespeler te passen. Thorandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahler verovert de bal door een tackle van achteren. Gahler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Stubb rent richting de bal. Stubb geeft een hoge lob. Klungelig pakt Neugebauer de bal. Gahler rent richting de bal. Gahler schiet op doel. Teipel bokst de bal weg.

26e minuut.
Nussberger geeft een lange en hoge pass. Döck is nu in balbezit. Lampmann verovert de bal door een tackle van achteren. Lampmann geeft de bal voor. Gahler krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzsichtige Pferde - Verwegene Falken 2:0

32e minuut.
Thiedeke rent richting de bal. Thiedeke geeft een hoge lob. Weisang kopt de bal weg. Männer heeft problemen om de bal te vangen. Männer haalt uit met een fantastische trap. Rahn bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurzsichtige Pferde 53%, Verwegene Falken 47%.
Kurzsichtige Pferde - Verwegene Falken 2:0

60e minuut.
Jäschke geeft de bal voor. Inworp. Mainka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Männer bereikt de bal nog maar net als eerste. Männer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Hennig geeft de bal voor. Inworp. Schulze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lampmann is nu in balbezit. Lampmann geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Klungelig pakt Stubb de bal. Weisang rent richting de bal. Weisang passt de bal met de wreef. Gahler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurzsichtige Pferde 32%, Verwegene Falken 68%.
Kurzsichtige Pferde - Verwegene Falken 2:0