Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tapfere Zwiebeln Magische Dachse
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Fränkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ihring verovert de bal door een tackle van achteren. Ihring geeft een hoge lob. Massini bereikt de bal nog maar net als eerste. Massini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Beer geeft de bal voor. Pieckenhagen probeert de bal aan de voet te houden. Kotysch is nu in balbezit. Kotysch heeft problemen om de bal te vangen. Kotysch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Poenisch probeert de bal met de borst te controleren. Brücklmeyer is nu in balbezit. Brücklmeyer probeert naar een medespeler te passen. Zonker bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonker draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tapfere Zwiebeln - Magische Dachse 0:1

14e minuut.
Kotysch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocker verovert de bal door een tackle van achteren. Ocker passt de bal zonder na te denken. Massini bereikt de bal nog maar net als eerste. Massini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Stute bereikt de bal nog maar net als eerste. Stute passt de bal in één keer door. Daar is Beer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Massini bereikt de bal nog maar net als eerste. Massini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Fränkel is nu in balbezit. Fränkel passt de bal zonder na te denken. Zonker bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonker schiet op doel. Pietschmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tapfere Zwiebeln 40%, Magische Dachse 60%.
Tapfere Zwiebeln - Magische Dachse 0:1

71e minuut.
Stute is nu in balbezit. Badum is nu in balbezit. Klingbiel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klingbiel krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Achilles is nu in balbezit. Zonker bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotysch rent richting de bal. Zonker is nu in balbezit. Zonker schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Klungelig pakt Inselmann de bal. Inselmann geeft de bal voor. Klungelig pakt Badum de bal. Kotysch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotysch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tapfere Zwiebeln 51%, Magische Dachse 49%.
Tapfere Zwiebeln - Magische Dachse 0:1