Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schmutzige Glimmstengel Fortuna Adler
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 22
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Pansen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rotermund met de inworp. Ringk rent richting de bal. Ringk haalt uit met een fantastische trap. Makler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schmutzige Glimmstengel - Fortuna Adler 0:1

30e minuut.
Adlergang is nu in balbezit. Händel bereikt de bal nog maar net als eerste. Händel passt de bal zonder na te denken. Kreuz is nu in balbezit. Kreuz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kreuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Platins rent richting de bal. Ringk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringk schiet op doel. Brücklmeyer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Makler bokst de bal weg.

45e minuut.
Händel is nu in balbezit. Händel speelt de bal door. Kreuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreuz haalt uit met een fantastische trap. Makler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schmutzige Glimmstengel - Fortuna Adler 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schmutzige Glimmstengel 50%, Fortuna Adler 50%.
Schmutzige Glimmstengel - Fortuna Adler 0:2

49e minuut.
Inworp. Dehner met een snelle inworp. Ringk rent richting de bal. Ringk schiet op doel. Na een snelle pass probeert Brücklmeyer de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schmutzige Glimmstengel - Fortuna Adler 0:3

56e minuut.
Daar is Abke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oehlers bereikt de bal nog maar net als eerste. Oehlers passt de bal zonder na te denken. Wiggers is nu in balbezit. Wiggers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Rubroeder speelt de bal door. Oehlers met een sublieme pass. Maeding bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiggers onderschept slim de pass. Wiggers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ringk rent richting de bal. Klungelig pakt Acik de bal. Ringk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ringk krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Klungelig pakt Ringk de bal. Ringk speelt de bal door. Kreuz is nu in balbezit. Klungelig pakt Kreuz de bal. Kreuz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schmutzige Glimmstengel 64%, Fortuna Adler 36%.
Schmutzige Glimmstengel - Fortuna Adler 0:3