Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heftige Dämonen Spinnerte Servietten
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten poor
weak Passen weak
weak Verdedigen poor


12e minuut.
Jentsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Jentsch passt de bal zonder na te denken. Wohlfahrt rent richting de bal. Kulke verovert de bal door een tackle van achteren. Kulke draait met de bal, schiet en ... Jod kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Wohlfahrt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kulke bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulke passt de bal zonder na te denken. Kmetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmetsch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Preckwinckel geeft een hoge lob. Scholl is nu in balbezit. Scholl passt de bal in één keer door. Ulmer is nu in balbezit. Ulmer haalt uit met een fantastische trap. Boot bokst de bal weg.

36e minuut.
Engling geeft een hoge lob. Wohlfahrt kopt de bal weg. Kmetsch is nu in balbezit. Kmetsch schiet op doel. Zaremba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jod speelt de bal door. Brancourt kopt de bal weg. Nagelschmitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmetsch verovert de bal door een tackle van achteren. Kmetsch haalt uit met een fantastische trap. Jod verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heftige Dämonen - Spinnerte Servietten 0:1

42e minuut.
Wohlfahrt is nu in balbezit. Wohlfahrt passt de bal in één keer door. Mai geeft een hoge lob. Ulmer rent richting de bal. Ulmer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heftige Dämonen 56%, Spinnerte Servietten 44%.
Heftige Dämonen - Spinnerte Servietten 0:1

64e minuut.
Klungelig pakt Wohlfahrt de bal. Kulke is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wohlfahrt. Kulke is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brancourt wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Engling rent richting de bal. Engling passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kmetsch de bal. Kulke is nu in balbezit. Kulke draait met de bal, schiet en ... Jod bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heftige Dämonen 45%, Spinnerte Servietten 55%.
Heftige Dämonen - Spinnerte Servietten 0:1