Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schmutzige Glimmstengel Großartige Schweine
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.3 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Acik bereikt de bal nog maar net als eerste. Acik geeft de bal voor. Vriesde kopt de bal weg. Wiggers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiggers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Wiggers haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Siedl trapt de bal weg van het doel. Pansen heeft problemen om de bal te vangen. Pansen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Inworp. Drucker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maierbode controleert de bal met de borst. Broch is nu in balbezit. Broch geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Deese is nu in balbezit. Vriesde verovert de bal door een tackle van achteren. Vriesde probeert naar een medespeler te passen. Acik is nu in balbezit. Acik geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schmutzige Glimmstengel 48%, Großartige Schweine 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Schmutzige Glimmstengel - Großartige Schweine 0:0

47e minuut.
Drucker verovert de bal door een tackle van achteren. Rubroeder begaat een overtreding. Drucker is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Drucker zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gänger krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Zerbrach passt de bal zonder na te denken. Broch bereikt de bal nog maar net als eerste. Broch probeert naar een medespeler te passen. Vriesde rent richting de bal. Vriesde schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Pansen met een snelle inworp. Acik rent richting de bal. Acik probeert naar een medespeler te passen. Wiggers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiggers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Drucker passt de bal zonder na te denken. Maierbode bereikt de bal nog maar net als eerste. Acik begaat een overtreding. Acik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schmutzige Glimmstengel 52%, Großartige Schweine 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Schmutzige Glimmstengel - Großartige Schweine 0:0