Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortuna Adler Spinnerte Servietten
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 17.2
average Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Daar is Nachbauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ebersbach is nu in balbezit. Nachbauer begaat een overtreding. Nachbauer krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Kreuz rent richting de bal. Brancourt onderschept slim de pass. Ringk rent richting de bal. Kreuz rent richting de bal. Kreuz haalt uit met een fantastische trap. Boot bokst de bal weg.

24e minuut.
Ringk is nu in balbezit. Ringk passt de bal in één keer door. Pauli rent richting de bal. Kreuz onderschept slim de pass. Kreuz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Abke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Händel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Händel geeft een lange en hoge pass. Kreuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreuz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Händel probeert naar een medespeler te passen. Granate bereikt de bal nog maar net als eerste. Granate met een sublieme pass. Kmetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmetsch schiet op doel. Leddig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Adler - Spinnerte Servietten 0:1

43e minuut.
Granate kopt de bal weg. Klungelig pakt Ihmann de bal. Kulke rent richting de bal. Kulke draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Händel de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Nothacker onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nachbauer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kmetsch rent richting de bal. Kmetsch draait met de bal, schiet en ... Leddig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Adler 63%, Spinnerte Servietten 37%.
Fortuna Adler - Spinnerte Servietten 0:1

46e minuut.
Kmetsch rent richting de bal. Ihmann verovert de bal door een tackle van achteren. Ihmann geeft een hoge lob. Kreuz is nu in balbezit. Kreuz haalt uit met een fantastische trap. Boot bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Brancourt rent richting de bal. Ihmann verovert de bal door een tackle van achteren. Ringk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kreuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kreuz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maeding met een harde bal richting middenveld. Ihmann heeft problemen om de bal te vangen. Kulke is nu in balbezit. Kulke draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Adler - Spinnerte Servietten 0:2

86e minuut.
Abke met de inworp. Dehner is nu in balbezit. Dehner geeft de bal voor. Kreuz rent richting de bal. Kreuz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Adler 33%, Spinnerte Servietten 67%.
Fortuna Adler - Spinnerte Servietten 0:2