Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tapfere Monster Cremige Jungen
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Großkreutz passt de bal zonder na te denken. Berner is nu in balbezit. Pade tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pade krijgt een gele kaart. Berner raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Berner kan niet meer verder spelen. Nebe komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Großkreutz verovert de bal door een tackle van achteren. Nebe rent richting de bal. Nebe passt de bal in één keer door. Hänel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hänel schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Acht trapt de bal weg van het doel. Stevic bereikt de bal nog maar net als eerste. Stöger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stöger krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Stevic passt de bal met de wreef. Englert heeft problemen om de bal te vangen. Englert passt de bal in één keer door. Stöger rent richting de bal. Stöger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Stöger onderschept slim de pass. Großkreutz onderschept slim de pass. Großkreutz probeert naar een medespeler te passen. Englert rent richting de bal. Englert draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Stevic is nu in balbezit. Pade is nu in balbezit. Pade met een sublieme pass. Bahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Nuhr bereikt de bal nog maar net als eerste. Balde onderschept slim de pass. Großkreutz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Großkreutz krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Pade probeert de bal met de borst te controleren. Nebe is nu in balbezit. Nebe speelt de bal door. Hänel rent richting de bal. Hänel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tapfere Monster 44%, Cremige Jungen 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tapfere Monster - Cremige Jungen 0:0

59e minuut.
Stevic passt de bal in één keer door. Nebe rent richting de bal. Balde begaat een overtreding. Balde krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Nuhr bereikt de bal nog maar net als eerste. Englert bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuhr maakt een afschuwelijke overtreding. Nuhr krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Pade probeert de bal aan de voet te houden. Stöger rent richting de bal. Stöger passt de bal met de wreef. Bahar rent richting de bal. Bahar haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tapfere Monster - Cremige Jungen 0:1

82e minuut.
Sackbein geeft een hoge lob. Fayek kopt de bal weg. Daar is Großkreutz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stöger is nu in balbezit. Stöger haalt uit met een fantastische trap. Paal! Pielka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tapfere Monster 43%, Cremige Jungen 57%.
Tapfere Monster - Cremige Jungen 0:1