Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verrückte Kronen Magere Löwen
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


44e minuut.
Achatz passt de bal zonder na te denken. Obwieser rent richting de bal. Madeja rent richting de bal. Obwieser verovert de bal door een tackle van achteren. Obwieser haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verrückte Kronen 37%, Magere Löwen 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Verrückte Kronen - Magere Löwen 0:0

56e minuut.
Pierron geeft de bal voor. Zeitmann kopt de bal weg. Madeja heeft problemen om de bal te vangen. Obwieser bereikt de bal nog maar net als eerste. Obwieser draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Pierron probeert de bal met de borst te controleren. Pierron geeft een hoge lob. Constantin probeert de bal aan de voet te houden. Obwieser bereikt de bal nog maar net als eerste. Obwieser draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Gellesch geeft een hoge lob. Woschick kopt de bal weg. Ruhroth heeft problemen om de bal te vangen. Tammen rent richting de bal. Tammen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Achatz rent richting de bal. Achatz met een sublieme pass. Gruber is nu in balbezit. Obwieser bereikt de bal nog maar net als eerste. Obwieser haalt uit met een fantastische trap. Feld kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Tenhaaf verovert de bal door een tackle van achteren. Tenhaaf passt de bal zonder na te denken. Madeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Obwieser is nu in balbezit. Obwieser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Verrückte Kronen - Magere Löwen 1:0

86e minuut.
Zeitmann geeft de bal voor. Gruber bereikt de bal nog maar net als eerste. Rehhagel onderschept slim de pass. Tammen rent richting de bal. Tammen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Verrückte Kronen - Magere Löwen 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verrückte Kronen 34%, Magere Löwen 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Verrückte Kronen - Magere Löwen 1:1