Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verwegene Kühe Ölige Dämonen
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen weak


14e minuut.
Naleppa met een snelle inworp. Kargus is nu in balbezit. Rohde rent richting de bal. Kargus onderschept slim de pass. Kargus geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kargus onderschept slim de pass. Kargus passt de bal zonder na te denken. Oheim is nu in balbezit. Oheim schiet op doel. Omilade maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Verwegene Kühe - Ölige Dämonen 1:0

19e minuut.
Klungelig pakt Kargus de bal. Oheim is nu in balbezit. Rohde verovert de bal door een tackle van achteren. Kargus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kargus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Vater probeert naar een medespeler te passen. Hoeppner geeft de bal voor. Vater kopt de bal weg. Panzlaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzlaff draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Verwegene Kühe - Ölige Dämonen 1:1

41e minuut.
Naleppa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Glitter komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verwegene Kühe 41%, Ölige Dämonen 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Verwegene Kühe - Ölige Dämonen 1:1

73e minuut.
Duim geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bierwitz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vater bereikt de bal nog maar net als eerste. Vater geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Jenkins geeft een hoge lob. Daar is Habscheid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vater is nu in balbezit. Panzlaff rent richting de bal. Panzlaff schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Paschek met de inworp. Finsterberg is nu in balbezit. Vater onderschept slim de pass. Vater haalt uit met een fantastische trap. Ebermann probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Colditz geeft de bal voor. Inworp. Glitter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kargus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kargus geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Verwegene Kühe - Ölige Dämonen 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verwegene Kühe 53%, Ölige Dämonen 47%.
Verwegene Kühe - Ölige Dämonen 2:1