Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verrückte Heulbojen Fettige Zeitungen
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten average
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


9e minuut.
Mohns met een sublieme pass. Rupp is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schweinsteiger. Schweinsteiger krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Bayerschmidt onderschept slim de pass. Bayerschmidt passt de bal zonder na te denken. Depenhörn rent richting de bal. Depenhörn draait met de bal, schiet en ... Waas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Galka is nu in balbezit. Rupp verovert de bal door een tackle van achteren. Rupp probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sievers de bal. Sievers schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ilie passt de bal in één keer door. Rupp is nu in balbezit. Rupp passt de bal zonder na te denken. Sievers rent richting de bal. Sievers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Mohns is nu in balbezit. Mohns passt de bal in één keer door. Ilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Wühler onderschept slim de pass. Wühler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Rupp rent richting de bal. Rupp geeft een lange en hoge pass. Hermann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sievers bereikt de bal nog maar net als eerste. Sievers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verrückte Heulbojen 53%, Fettige Zeitungen 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Verrückte Heulbojen - Fettige Zeitungen 0:0

57e minuut.
Baake kopt de bal weg. Depenhörn rent richting de bal. Posipal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Posipal krijgt een gele kaart. Depenhörn is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schweinsteiger komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Galka bereikt de bal nog maar net als eerste. Galka geeft een hoge lob. Posipal bereikt de bal nog maar net als eerste. Depenhörn onderschept slim de pass. Depenhörn haalt uit met een fantastische trap. Knackmuß verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Verrückte Heulbojen - Fettige Zeitungen 0:1

76e minuut.
Treffinger met een sublieme pass. Depenhörn is nu in balbezit. Wühler is nu in balbezit. Depenhörn bereikt de bal nog maar net als eerste. Depenhörn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Galka onderschept slim de pass. Sievers rent richting de bal. Rupp heeft problemen om de bal te vangen. Sievers rent richting de bal. Sievers draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verrückte Heulbojen 45%, Fettige Zeitungen 55%.
Verrückte Heulbojen - Fettige Zeitungen 0:1