Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harte Monde Unterentwickelte Schemel
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 22.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


20e minuut.
Faulhaber geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pappani de bal onder controle te krijgen. Bäthge is nu in balbezit. Bäthge schiet op doel. Aßmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Harte Monde - Unterentwickelte Schemel 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harte Monde 63%, Unterentwickelte Schemel 37%.
Harte Monde - Unterentwickelte Schemel 0:1

60e minuut.
Mosert passt de bal met de wreef. Sommer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sommer passt de bal met de wreef. Bäthge rent richting de bal. Bäthge haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

76e minuut.
Drechsler probeert de bal met de borst te controleren. Mitscherling probeert naar een medespeler te passen. Ganswindt probeert de bal aan de voet te houden. Bäthge rent richting de bal. Bäthge haalt uit met een fantastische trap. Aßmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harte Monde - Unterentwickelte Schemel 0:2

79e minuut.
Mitscherling kopt de bal weg. Ganswindt probeert de bal aan de voet te houden. Bäthge is nu in balbezit. Bäthge haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Werne de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Harte Monde - Unterentwickelte Schemel 0:3

89e minuut.
Mosert probeert naar een medespeler te passen. Sommer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sommer passt de bal zonder na te denken. Bäthge is nu in balbezit. Bäthge haalt uit met een fantastische trap. Aßmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harte Monde 64%, Unterentwickelte Schemel 36%.
Harte Monde - Unterentwickelte Schemel 0:3