Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heftige Piloten Ewige Kanonen
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Corais geeft een hoge lob. Pfliegensdoerfer met een sublieme pass. Nope heeft problemen om de bal te vangen. Sommer is nu in balbezit. Sommer schiet op doel. Pitt bokst de bal weg.

18e minuut.
Nope probeert naar een medespeler te passen. Pfliegensdoerfer geeft een hoge lob. Hegermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulsen onderschept slim de pass. Paulsen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Habeth rent richting de bal. Corais onderschept slim de pass. Corais geeft een hoge lob. Pientok bereikt de bal nog maar net als eerste. Pientok geeft een hoge lob. Dallmeier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heftige Piloten 49%, Ewige Kanonen 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Heftige Piloten - Ewige Kanonen 0:0

50e minuut.
Machauer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Massini bereikt de bal nog maar net als eerste. Massini passt de bal met de wreef. Sommer rent richting de bal. Sommer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heftige Piloten - Ewige Kanonen 0:1

51e minuut.
Inworp. Valke met een snelle inworp. Tarnat is nu in balbezit. Herrlich onderschept slim de pass. Herrlich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Könke passt de bal met de wreef. Massini heeft problemen om de bal te vangen. Habeth speelt de bal door. Paulsen rent richting de bal. Paulsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Heftige Piloten - Ewige Kanonen 1:1

56e minuut.
Pfliegensdoerfer is nu in balbezit. Massini is nu in balbezit. Massini passt de bal met de wreef. Daar is Sommer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sommer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Tarnat geeft een hoge lob. Jauch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paulsen rent richting de bal. Paulsen schiet op doel. Dallmeier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heftige Piloten - Ewige Kanonen 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heftige Piloten 39%, Ewige Kanonen 61%.
Heftige Piloten - Ewige Kanonen 2:1