Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scheidungswillige Biere Verwegene Klingen
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
23 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


10e minuut.
Kafka met een sublieme pass. Adamiak is nu in balbezit. Adamiak passt de bal zonder na te denken. Owomoyela is nu in balbezit. Owomoyela schiet op doel. Pantelias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Döschner passt de bal in één keer door. Elsässer probeert de bal aan de voet te houden. Owomoyela bereikt de bal nog maar net als eerste. Owomoyela schiet op doel. Pantelias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Rückauf bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebner rent richting de bal. Ebner speelt de bal door. Owomoyela is nu in balbezit. Owomoyela schiet op doel. Pantelias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Elsässer trapt de bal weg. Löble kopt de bal weg. Klungelig pakt Kafka de bal. Gallmeister bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallmeister schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Döschner rent richting de bal. Owomoyela rent richting de bal. Owomoyela passt de bal met de wreef. Döschner is nu in balbezit. Döschner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scheidungswillige Biere 41%, Verwegene Klingen 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Scheidungswillige Biere - Verwegene Klingen 0:0

57e minuut.
Däuber kopt de bal weg. Rückauf heeft problemen om de bal te vangen. Döschner rent richting de bal. Owomoyela rent richting de bal. Owomoyela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scheidungswillige Biere - Verwegene Klingen 1:0

60e minuut.
Carstens bereikt de bal nog maar net als eerste. Döschner verovert de bal door een tackle van achteren. Döschner speelt de bal door. Owomoyela heeft problemen om de bal te vangen. Owomoyela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Carstens geeft een hoge lob. Daar is Dickhoff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dickhoff probeert naar een medespeler te passen. Owomoyela is nu in balbezit. Owomoyela haalt uit met een fantastische trap. Pantelias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Pensel met de inworp. Dickhoff speelt de bal door. Owomoyela rent richting de bal. Döschner is nu in balbezit. Döschner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Nachreiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Quindt rent richting de bal. Met opzet legt Nachreiner zijn tegenspeler op de grond. Nachreiner krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Dickhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebner rent richting de bal. Ebner geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Owomoyela de bal. Owomoyela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scheidungswillige Biere - Verwegene Klingen 2:0

88e minuut.
Pantelias trapt de bal weg. Dickhoff kopt de bal weg. Klungelig pakt Quindt de bal. Döschner is nu in balbezit. Döschner draait met de bal, schiet en ... Pantelias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scheidungswillige Biere 38%, Verwegene Klingen 62%.
Scheidungswillige Biere - Verwegene Klingen 2:0