Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Düstere Klingen Harte Monde
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Pfuhler speelt de bal door. Backus rent richting de bal. Backus passt de bal met de wreef. Nordmann is nu in balbezit. Nordmann draait met de bal, schiet en ... Nebenthal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Fall probeert naar een medespeler te passen. Paulus is nu in balbezit. Paulus passt de bal zonder na te denken. Nordmann is nu in balbezit. Nordmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Doll rent richting de bal. Pöschke verovert de bal door een tackle van achteren. Pöschke met een sublieme pass. Maas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Pöschke geeft een hoge lob. Vallecillo-Stiller probeert naar een medespeler te passen. Backus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nordmann is nu in balbezit. Nordmann schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Paulus draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Rasselnberg met een harde bal richting middenveld. Paulus is nu in balbezit. Paulus haalt uit met een fantastische trap. Nebenthal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Maas is nu in balbezit. Fall tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maas raakt geblesseerd tijdens het duel. Maas met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Stendel de bal. Pabel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Pappani verovert de bal door een tackle van achteren. Pappani geeft een hoge lob. Daar is Adametz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nordmann rent richting de bal. Nordmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Aßmann speelt de bal door. Adametz kopt de bal weg. Drechsler probeert de bal aan de voet te houden. Pfuhler is nu in balbezit. Pfuhler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Düstere Klingen 47%, Harte Monde 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Düstere Klingen - Harte Monde 0:0

61e minuut.
Paulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulus speelt de bal door. Pfuhler is nu in balbezit. Pfuhler haalt uit met een fantastische trap. Aßmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Düstere Klingen - Harte Monde 1:0

70e minuut.
Nebenthal met een harde bal richting middenveld. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Deak begaat een overtreding. Deak krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Clemente met een sublieme pass. Backus rent richting de bal. Backus geeft een hoge lob. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente geeft een lange en hoge pass. Aßmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Fall passt de bal zonder na te denken. Paulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulus passt de bal zonder na te denken. Nordmann is nu in balbezit. Nordmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Drechsler probeert naar een medespeler te passen. Fall bereikt de bal nog maar net als eerste. Maas verovert de bal door een tackle van achteren. Pfuhler bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfuhler geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Düstere Klingen 48%, Harte Monde 52%.
Düstere Klingen - Harte Monde 1:0