Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caledonia FC Verrückte Planeten
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Garthoff onderschept slim de pass. Garthoff geeft een hoge lob. Wahrburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahrburg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caledonia FC - Verrückte Planeten 0:1

15e minuut.
Garthoff rent richting de bal. Garthoff geeft de bal voor. Madeiski bereikt de bal nog maar net als eerste. Madeiski geeft een hoge lob. Buckesfeld maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caledonia FC - Verrückte Planeten 0:2

23e minuut.
Baab geeft de bal voor. Porcello is nu in balbezit. Garthoff verovert de bal door een tackle van achteren. Landrath rent richting de bal. Landrath draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Obermayer met de inworp. Landrath rent richting de bal. Garthoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Landrath bereikt de bal nog maar net als eerste. Landrath draait met de bal, schiet en ... Jahros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Caledonia FC - Verrückte Planeten 1:2

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obermayer met de inworp. Garthoff is nu in balbezit. Landrath verovert de bal door een tackle van achteren. Landrath schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Klungelig pakt Irmak de bal. Darvich bereikt de bal nog maar net als eerste. Irmak begaat een overtreding. Darvich raakt geblesseerd tijdens het duel. Darvich zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Lantz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vintz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wewers. Vintz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vintz wilt de vrije trap nemen. Buckesfeld kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wahrburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahrburg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caledonia FC - Verrückte Planeten 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caledonia FC 57%, Verrückte Planeten 43%.
Caledonia FC - Verrückte Planeten 1:3

55e minuut.
Landrath is nu in balbezit. Landrath met een sublieme pass. Rudat bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcello bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcello haalt uit met een fantastische trap. Jahros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Doberstein geeft de bal voor. Inworp. Obermayer met een snelle inworp. Landrath is nu in balbezit. Landrath haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Doberstein rent richting de bal. Landrath onderschept slim de pass. Landrath passt de bal in één keer door. Porcello rent richting de bal. Porcello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caledonia FC 39%, Verrückte Planeten 61%.
Caledonia FC - Verrückte Planeten 1:3