Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verwegene Klingen Ewige Kanonen
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Walgenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Massini onderschept slim de pass. Alm is nu in balbezit. Walgenbach is nu in balbezit. Walgenbach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Verwegene Klingen - Ewige Kanonen 1:0

5e minuut.
Sommer probeert naar een medespeler te passen. Herrlich is nu in balbezit. Walgenbach verovert de bal door een tackle van achteren. Walgenbach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Alm raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gallmeister komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Rückauf onderschept slim de pass. Rückauf geeft de bal voor. Klungelig pakt Könke de bal. Gallmeister is nu in balbezit. Gallmeister haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Löble zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Massini speelt de bal door. Elsässer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sommer verovert de bal door een tackle van achteren. Sommer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Verwegene Klingen - Ewige Kanonen 1:1

30e minuut.
Massini passt de bal in één keer door. Deinzer is nu in balbezit. Gallmeister is nu in balbezit. Gallmeister haalt uit met een fantastische trap. Dallmeier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Verwegene Klingen - Ewige Kanonen 2:1

39e minuut.
Jauch geeft een hoge lob. Däuber kopt de bal weg. Daar is Elsässer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sommer rent richting de bal. Sommer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verwegene Klingen 42%, Ewige Kanonen 58%.
Verwegene Klingen - Ewige Kanonen 2:1

55e minuut.
Rückauf rent richting de bal. Herrlich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rückauf is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jackel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Deinzer is nu in balbezit. Gallmeister verovert de bal door een tackle van achteren. Gallmeister haalt uit met een fantastische trap. Dallmeier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verwegene Klingen 52%, Ewige Kanonen 48%.
Verwegene Klingen - Ewige Kanonen 2:1