Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Geheimnisvolle Dachse Harte Monde
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Malecha is nu in balbezit. Pappani onderschept slim de pass. Pappani passt de bal zonder na te denken. Nordmann rent richting de bal. Nordmann haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheimnisvolle Dachse - Harte Monde 0:1

13e minuut.
Inworp. Pappani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doll rent richting de bal. Doll geeft een hoge lob. Daar is Wyrsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheimnisvolle Dachse - Harte Monde 0:2

16e minuut.
Intzenhofer rent richting de bal. Intzenhofer speelt de bal door. Itter rent richting de bal. Malecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Malecha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Stendel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pingitzer met een snelle inworp. Malecha is nu in balbezit. Malecha geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Willi met een harde bal richting middenveld. Drechsler kopt de bal weg. Wyrsch heeft problemen om de bal te vangen. Nordmann rent richting de bal. Nordmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Intzenhofer rent richting de bal. Intzenhofer geeft een hoge lob. Stendel bereikt de bal nog maar net als eerste. Malecha rent richting de bal. Malecha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geheimnisvolle Dachse 57%, Harte Monde 43%.
Geheimnisvolle Dachse - Harte Monde 0:2

48e minuut.
Werne maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Malecha kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Stendel de bal onder controle te krijgen. Itter bereikt de bal nog maar net als eerste. Itter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Fall bereikt de bal nog maar net als eerste. Intzenhofer speelt de bal door. Garrecht probeert naar een medespeler te passen. Itter bereikt de bal nog maar net als eerste. Itter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheimnisvolle Dachse - Harte Monde 1:2

62e minuut.
Drechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Drechsler geeft een lange en hoge pass. Willi probeert de bal met de borst te controleren. Nordmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Pingitzer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fahl komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Aßmann trapt de bal weg van het doel. Paulus kopt de bal weg. Intzenhofer is nu in balbezit. Nordmann verovert de bal door een tackle van achteren. Nordmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geheimnisvolle Dachse 44%, Harte Monde 56%.
Geheimnisvolle Dachse - Harte Monde 1:2