Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Große Dämonen Schuldige Falken
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten hopeless
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Prudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wegner onderschept slim de pass. Wegner passt de bal zonder na te denken. Baginski is nu in balbezit. Baginski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Zunge bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zunge verovert de bal door een tackle van achteren. Zunge passt de bal met de wreef. Mackrodt geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Petersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Petersen met een sublieme pass. Daar is Langejürgen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gsindl is nu in balbezit. Gsindl haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Daar is Zunge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petersen probeert naar een medespeler te passen. Macherius bereikt de bal nog maar net als eerste. Baginski onderschept slim de pass. Baginski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Große Dämonen - Schuldige Falken 1:0

43e minuut.
Hafke speelt de bal door. Langejürgen is nu in balbezit. Langejürgen probeert naar een medespeler te passen. Jantzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jantzen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Große Dämonen - Schuldige Falken 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Große Dämonen 51%, Schuldige Falken 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Große Dämonen - Schuldige Falken 1:1

70e minuut.
Wegner met een sublieme pass. Nopper is nu in balbezit. Wegner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wegner krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Zunge passt de bal met de wreef. Macherius bereikt de bal nog maar net als eerste. Baginski verovert de bal door een tackle van achteren. Baginski haalt uit met een fantastische trap. Pape maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Langejürgen speelt de bal door. Baginski is nu in balbezit. Nopper rent richting de bal. Baginski onderschept slim de pass. Baginski draait met de bal, schiet en ... Pape bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Große Dämonen 36%, Schuldige Falken 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Große Dämonen - Schuldige Falken 1:1