Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ewige Kanonen Scheidungswillige Biere
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 21.4
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Daar is Hegermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamiak passt de bal in één keer door. Owomoyela is nu in balbezit. Owomoyela draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Herrlich speelt de bal door. Sommer heeft problemen om de bal te vangen. Ebner is nu in balbezit. Sommer verovert de bal door een tackle van achteren. Sommer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Kanonen - Scheidungswillige Biere 1:0

24e minuut.
Owomoyela speelt de bal door. Neustädter rent richting de bal. Neustädter speelt de bal door. Owomoyela heeft problemen om de bal te vangen. Owomoyela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Jauch geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pensel de bal. Machauer met een sublieme pass. Sommer is nu in balbezit. Sommer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Kanonen - Scheidungswillige Biere 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ewige Kanonen 54%, Scheidungswillige Biere 46%.
Ewige Kanonen - Scheidungswillige Biere 2:0

52e minuut.
Dickhoff passt de bal met de wreef. Owomoyela rent richting de bal. Könke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Owomoyela is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Döschner wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Sommer probeert naar een medespeler te passen. Dickhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Dickhoff passt de bal met de wreef. Owomoyela is nu in balbezit. Owomoyela schiet op doel. Dallmeier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Dickhoff speelt de bal door. Neustädter is nu in balbezit. Jauch maakt een afschuwelijke overtreding. Jauch krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Machauer geeft een hoge lob. Ebner controleert de bal met de borst. Ebner probeert naar een medespeler te passen. Owomoyela is nu in balbezit. Owomoyela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Valke raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Corais komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Döschner verovert de bal door een tackle van achteren. Döschner speelt de bal door. Owomoyela is nu in balbezit. Owomoyela draait met de bal, schiet en ... Deinzer probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ewige Kanonen 50%, Scheidungswillige Biere 50%.
Ewige Kanonen - Scheidungswillige Biere 2:0