Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scheidungswillige Biere Schuldige Falken
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Perle rent richting de bal. Dickhoff rent richting de bal. Prudlik speelt de bal door. Jantzen rent richting de bal. Jantzen haalt uit met een fantastische trap. Pekarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Scheidungswillige Biere - Schuldige Falken 0:1

9e minuut.
Nopper geeft een lange en hoge pass. Perle probeert de bal aan de voet te houden. Neustädter geeft een lange en hoge pass. Adamiak kopt de bal weg. Macherius probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pape probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Pape met een harde bal richting middenveld. Adamiak kopt de bal weg. Dickhoff geeft een hoge lob. Owomoyela bereikt de bal nog maar net als eerste. Owomoyela draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Cuc met een sublieme pass. Gsindl rent richting de bal. Kafka verovert de bal door een tackle van achteren. Jantzen onderschept slim de pass. Jantzen draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pensel geeft de bal voor. Neustädter kopt de bal weg. Owomoyela bereikt de bal nog maar net als eerste. Owomoyela schiet op doel. Pape maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Scheidungswillige Biere - Schuldige Falken 1:1

30e minuut.
Cuc verovert de bal door een tackle van achteren. Döschner onderschept slim de pass. Döschner speelt de bal door. Owomoyela bereikt de bal nog maar net als eerste. Owomoyela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scheidungswillige Biere 31%, Schuldige Falken 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Scheidungswillige Biere - Schuldige Falken 1:1

53e minuut.
Nopper kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Owomoyela de bal onder controle te krijgen. Cuc geeft een lange en hoge pass. Jantzen is nu in balbezit. Jantzen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scheidungswillige Biere - Schuldige Falken 1:2

60e minuut.
Nopper met de inworp. Prudlik is nu in balbezit. Prudlik passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gsindl de bal. Gsindl schiet op doel. Pekarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jantzen rent richting de bal. Jantzen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Prudlik kopt de bal weg. Gsindl is nu in balbezit. Gsindl passt de bal met de wreef. Rebele speelt de bal door. Daar is Jantzen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Isermann geeft de bal voor. Inworp. Neustädter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Döschner heeft problemen om de bal te vangen. Döschner geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Dickhoff rent richting de bal. Dickhoff passt de bal met de wreef. Owomoyela bereikt de bal nog maar net als eerste. Owomoyela schiet op doel. Pape maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Prudlik is nu in balbezit. Döschner onderschept slim de pass. Döschner speelt de bal door. Owomoyela is nu in balbezit. Owomoyela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Adamiak kopt de bal weg. Owomoyela bereikt de bal nog maar net als eerste. Nopper maakt een afschuwelijke overtreding. Nopper krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scheidungswillige Biere 45%, Schuldige Falken 55%.
Scheidungswillige Biere - Schuldige Falken 1:2