Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verwegene Klingen Verrückte Planeten
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


25e minuut.
Schmittinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallmeister bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmittinger onderschept slim de pass. Walgenbach onderschept slim de pass. Walgenbach schiet op doel. Jahros bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Verwegene Klingen - Verrückte Planeten 1:0

35e minuut.
Jackel probeert de bal aan de voet te houden. Carstens rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vintz. Vintz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verwegene Klingen 45%, Verrückte Planeten 55%.
Verwegene Klingen - Verrückte Planeten 1:0

54e minuut.
Daar is Rückauf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rückauf passt de bal in één keer door. Gallmeister rent richting de bal. Gallmeister schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Verwegene Klingen - Verrückte Planeten 2:0

60e minuut.
Vintz speelt de bal door. Bollmann rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rückauf. Rückauf krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Skof heeft problemen om de bal te vangen. Bollmann is nu in balbezit. Walgenbach schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Walgenbach krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Bollmann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bollmann met een snel genomen vrije trap. Pantelias speelt de bal door. Gallmeister is nu in balbezit. Walgenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Walgenbach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Jahros trapt de bal weg. Jackel kopt de bal weg. Walgenbach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gallmeister rent richting de bal. Gallmeister haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jahros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verwegene Klingen 35%, Verrückte Planeten 65%.
Verwegene Klingen - Verrückte Planeten 2:0