Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caledonia FC Heftige Piloten
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Wewers geeft een lange en hoge pass. Habeth probeert de bal aan de voet te houden. Pfliegensdoerfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfliegensdoerfer met een sublieme pass. Kohl geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
von Öhlinghaus speelt de bal door. Pfliegensdoerfer met een sublieme pass. Habeth is nu in balbezit. Paulsen is nu in balbezit. Paulsen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Kohl is nu in balbezit. Baab begaat een overtreding. Kohl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kohl met een snel genomen vrije trap. Paulsen rent richting de bal. Paulsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caledonia FC - Heftige Piloten 0:1

6e minuut.
Paulsen is nu in balbezit. Wewers is nu in balbezit. Paulsen verovert de bal door een tackle van achteren. Paulsen schiet op doel. Buckesfeld werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caledonia FC - Heftige Piloten 0:2

8e minuut.
Wewers bereikt de bal nog maar net als eerste. Habeth bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewers schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Wewers naar de kleedkamers voor een vroege douche. Habeth roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Habeth kan niet meer verder spelen. Itani komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Lantz met een sublieme pass. Frankhäuser rent richting de bal. Paulsen verovert de bal door een tackle van achteren. Itani is nu in balbezit. Itani draait met de bal, schiet en ... Buckesfeld probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Pfliegensdoerfer is nu in balbezit. Landrath verovert de bal door een tackle van achteren. Landrath passt de bal in één keer door. Porcello is nu in balbezit. Porcello draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Lantz verovert de bal door een tackle van achteren. Lantz geeft de bal voor. Papok controleert de bal met de borst. Porcello rent richting de bal. Porcello draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caledonia FC 50%, Heftige Piloten 50%.
Caledonia FC - Heftige Piloten 0:2

52e minuut.
Baab verovert de bal door een tackle van achteren. von Öhlinghaus is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Itani. Itani krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Schlösser trapt de bal weg. Tarnat rent richting de bal. Tarnat passt de bal in één keer door. Paulsen rent richting de bal. Paulsen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caledonia FC 65%, Heftige Piloten 35%.
Caledonia FC - Heftige Piloten 0:2