Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heftige Piloten Caledonia FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Inworp. Lantz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obermayer geeft de bal voor. Klungelig pakt von Öhlinghaus de bal. von Öhlinghaus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Wewers kopt de bal weg. Kohl bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Landrath. Landrath krijgt een gele kaart. Kohl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pfliegensdoerfer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Frankhäuser heeft problemen om de bal te vangen. Paulsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulsen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Tarnat speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Darvich met de inworp. Landrath controleert de bal met de borst. Landrath draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Baab raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Englbrecht komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Landrath speelt de bal door. Itani rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Englbrecht. Englbrecht krijgt een gele kaart. Itani raakt geblesseerd tijdens het duel. Pfliegensdoerfer met een snel genomen vrije trap. Buckesfeld kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Paulsen de bal. Wewers rent richting de bal. Paulsen rent richting de bal. Paulsen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Itani is nu in balbezit. Itani haalt uit met een fantastische trap. von Öhlinghaus probeert de bal aan de voet te houden. Pfliegensdoerfer is nu in balbezit. Pfliegensdoerfer geeft de bal voor. Buckesfeld kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heftige Piloten 53%, Caledonia FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Heftige Piloten - Caledonia FC 0:0

49e minuut.
Nope verovert de bal door een tackle van achteren. Obermayer onderschept slim de pass. Obermayer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Porcello de bal. Porcello haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Nope is nu in balbezit. Obermayer verovert de bal door een tackle van achteren. Obermayer speelt de bal door. Landrath is nu in balbezit. Landrath draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
von Öhlinghaus rent richting de bal. Itani onderschept slim de pass. Itani probeert naar een medespeler te passen. Paulsen rent richting de bal. Paulsen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Heftige Piloten - Caledonia FC 1:0

65e minuut.
Inworp. Obermayer met de inworp. Landrath is nu in balbezit. Landrath speelt de bal door. von Öhlinghaus geeft een lange en hoge pass. Pitt bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heftige Piloten 53%, Caledonia FC 47%.
Heftige Piloten - Caledonia FC 1:0