Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caledonia FC Unterentwickelte Schemel
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 21.9
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Ganswindt probeert naar een medespeler te passen. Landrath bereikt de bal nog maar net als eerste. Landrath passt de bal met de wreef. Daar is Porcello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porcello draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Sommer probeert naar een medespeler te passen. Frankhäuser rent richting de bal. Bäthge bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganswindt rent richting de bal. Ganswindt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Inworp. Mosert met de inworp. Jones met een sublieme pass. Bäthge bereikt de bal nog maar net als eerste. Bäthge schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Lantz geeft een lange en hoge pass. Landrath kopt de bal weg. Teufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcello verovert de bal door een tackle van achteren. Porcello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
von Öhlinghaus bereikt de bal nog maar net als eerste. von Öhlinghaus passt de bal zonder na te denken. Baab rent richting de bal. Bäthge onderschept slim de pass. Bäthge schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caledonia FC 65%, Unterentwickelte Schemel 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Caledonia FC - Unterentwickelte Schemel 0:0

63e minuut.
Ganswindt probeert naar een medespeler te passen. Landrath bereikt de bal nog maar net als eerste. Faulhaber begaat een overtreding. Faulhaber krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Teufel passt de bal zonder na te denken. Bäthge is nu in balbezit. Met opzet legt von Öhlinghaus zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag von Öhlinghaus naar de kleedkamers voor een vroege douche.

83e minuut.
Obermayer is nu in balbezit. Obermayer geeft de bal voor. Klungelig pakt Naki de bal. Darvich rent richting de bal. Darvich haalt uit met een fantastische trap. Pirkes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caledonia FC 56%, Unterentwickelte Schemel 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Caledonia FC - Unterentwickelte Schemel 0:0