Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harte Monde Caledonia FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


3e minuut.
Drechsler probeert naar een medespeler te passen. Doll rent richting de bal. Doll passt de bal in één keer door. Paulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulus draait met de bal, schiet en ... Buckesfeld bokst de bal weg.

5e minuut.
Vallecillo-Stiller speelt de bal door. Frankhäuser rent richting de bal. Nordmann onderschept slim de pass. Nordmann draait met de bal, schiet en ... Buckesfeld maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harte Monde - Caledonia FC 1:0

11e minuut.
Rodekamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodekamp begaat een overtreding. Rodekamp krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Deak geeft de bal voor. Obermayer is nu in balbezit. Obermayer passt de bal zonder na te denken. Darvich rent richting de bal. Darvich draait met de bal, schiet en ... Aßmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Fall is nu in balbezit. Porcello verovert de bal door een tackle van achteren. Landrath bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcello rent richting de bal. Porcello haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Lantz met een snelle inworp. Obermayer rent richting de bal. Obermayer geeft de bal voor. Porcello rent richting de bal. Porcello schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Klungelig pakt Paulus de bal. Paulus met een sublieme pass. Wewers heeft problemen om de bal te vangen. Paulus rent richting de bal. Paulus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harte Monde 57%, Caledonia FC 43%.
Harte Monde - Caledonia FC 1:0

50e minuut.
Drechsler onderschept slim de pass. Drechsler probeert naar een medespeler te passen. Paulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordmann is nu in balbezit. Nordmann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Landrath passt de bal met de wreef. Porcello is nu in balbezit. Stendel rent richting de bal. Porcello onderschept slim de pass. Porcello draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Darvich geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Obermayer kopt de bal weg. Daar is Wewers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landrath is nu in balbezit. Landrath haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Paulus probeert naar een medespeler te passen. Drechsler rent richting de bal. Drechsler speelt de bal door. Nordmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harte Monde 45%, Caledonia FC 55%.
Harte Monde - Caledonia FC 1:0