Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hellhörige Stiere Dankbare Schweine
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 21.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ibscher de bal onder controle te krijgen. Hagemeister bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagemeister draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Hollstein is nu in balbezit. Heindel bereikt de bal nog maar net als eerste. Willmer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Willmer krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Calmbach speelt de bal door. Heindel probeert de bal aan de voet te houden. Colak bereikt de bal nog maar net als eerste. Heindel is nu in balbezit. Heindel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Overath bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagemeister bereikt de bal nog maar net als eerste. Overath schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Overath krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Daar is Beiersdorfer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hollstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollstein probeert naar een medespeler te passen. Colak bereikt de bal nog maar net als eerste. Colak draait met de bal, schiet en ... Kölbl bokst de bal weg.

34e minuut.
Heindel onderschept slim de pass. Heindel met een sublieme pass. Colak bereikt de bal nog maar net als eerste. Colak draait met de bal, schiet en ... Offel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kölbl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Hollstein geeft een hoge lob. Klungelig pakt Castro de bal. Castro speelt de bal door. Colak rent richting de bal. Colak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellhörige Stiere 56%, Dankbare Schweine 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hellhörige Stiere - Dankbare Schweine 0:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellhörige Stiere 38%, Dankbare Schweine 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hellhörige Stiere - Dankbare Schweine 0:0