Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cremige Katzen SV Straubing United
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Hormayer geeft een hoge lob. Reimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Reimann speelt de bal door. Clar geeft een lange en hoge pass. Mannebach heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Freischmidt rent richting de bal. Gallo verovert de bal door een tackle van achteren. Gallo passt de bal in één keer door. Pallien bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallien schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Habenicht speelt de bal door. Clar met een sublieme pass. Heide rent richting de bal. Pallien onderschept slim de pass. Pallien draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Backenköhler kopt de bal weg. Klungelig pakt Rüger de bal. Rüger speelt de bal door. Lagocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cremige Katzen - SV Straubing United 1:0

36e minuut.
Freischmidt onderschept slim de pass. Reimann is nu in balbezit. Freischmidt onderschept slim de pass. Backenköhler is nu in balbezit. Backenköhler draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

42e minuut.
Rinat passt de bal met de wreef. Daar is Freischmidt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galisch begaat een overtreding. Freischmidt wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Freischmidt kan niet meer verder spelen. Sobeck komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Hormayer kopt de bal weg. Freier is nu in balbezit. Freier passt de bal met de wreef. Pallien rent richting de bal. Pallien draait met de bal, schiet en ... Nuhs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cremige Katzen 54%, SV Straubing United 46%.
Cremige Katzen - SV Straubing United 1:0

61e minuut.
Backenköhler is nu in balbezit. Backenköhler draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Politz de bal. Lagocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagocki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Backenköhler passt de bal in één keer door. Rüger bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüger speelt de bal door. Lagocki rent richting de bal. Lagocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cremige Katzen - SV Straubing United 2:0

73e minuut.
Inworp. Clar met een snelle inworp. Gallo geeft de bal voor. Pallien rent richting de bal. Pallien draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Hormayer met een sublieme pass. Ebbhard is nu in balbezit. Ebbhard passt de bal in één keer door. Lagocki rent richting de bal. Lagocki schiet op doel. Ditgens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cremige Katzen 35%, SV Straubing United 65%.
Cremige Katzen - SV Straubing United 2:0